Teater

Krop, fortælling og benspænd

Fysisk workshop, juni 2019

Foto: Asger Hunov

erfaring og inspiration fra helt nye vinkler

En enestående mulighed for at arbejde sammen med performere, der, i en umiddelbar og legende atmosfære, åbner for og giver erfaring og inspiration fra helt nye vinkler.

Det prisvindende Inclusive Arts dansekompagni Danza Mobile leder denne to-dages workshop, der undersøger, hvordan koreografi og kropslig historiefortælling kan udvikles på tværs af sprog, kultur og ikke mindst, hvordan funktionsnedsættelse kan være det benspænd, der udvikler nye almenmenneskelige historier.

Workshoppens målgruppe er dansere og koreografer, men også skuespillere og instruktører fra det danske scenekunstmiljø med interesse for fysisk teater. Dansere fra kompagniet samt skuespillere fra Glad Teaters ensemble deltager også.

Dato 24. og 25. maj, begge dage kl. 9-12

Sted Hippodromen, Folketeatret

Pris 200 kr. for begge dage

Danza Mobile er et internationalt anerkendt dansekompagni fra Sevilla, Spanien. Siden 2001 har de produceret forestillinger, der har spillet mere end 500 gange i Europa og Mellemøsten. Kompagniet arbejder med dansere med og uden funktionsnedsættelse og sætter mødet og den fælles udveksling mellem meget forskellige dansere i højsædet.

Workshoppen er en del af Glad Teaters 3 dage med inkluderende scenekunst under dette års CPH STAGE – scenekunst, hvor de udøvende kunstnere på scenen er mennesker med funktionsnedsættelse. Programmet indeholder udover workshoppen, en talk om arbejdet med inkluderende scenekunst, to af Danza Mobiles forestillinger EN VANO og HELLIOT samt Glad Teaters seneste forestilling DIT BLIK MIT SYN. Således møder publikum scenekunstnere med funktionsnedsættelse i både stærke, kropslige og koreografiske værker og i ny dansk dramatik, og dermed et udpluk af den mangfoldighed, der findes i scenekunsten både i Danmark og i udlandet.

Støttet af

Vil du købe en af Glad Teaters forestillinger?

Se mere

Her samler vi ikke på data, men på glade historier