Teater

Gæstespil: En Vano af Danza Mobile

Spiller på CPH STAGE 2019

i mellemrummet forandrer vi os

EN VANO er en danseforestilling, der undersøger de rum, der opstår i et skulpturelt værk. Tomme rum, mellemrum, sprækker og åbne rum – de rum, vi ikke ser. For det er i mellemrummet, vi bevæger os og tager skridtet fra et til noget andet. Det er her, vi rykker os, her vi forandrer os. I dette tomme rum begynder vi vores rejse gennem livet.

Danza Mobile er et internationalt anerkendt dansekompagni fra Sevilla, Spanien. Siden 2001 har de produceret forestillinger, der har spillet mere end 500 gange i Europa og Mellemøsten. Kompagniet arbejder med dansere med og uden funktionsnedsættelse og sætter mødet og den fælles udveksling mellem meget forskellige dansere i højsædet.

Forestillingen er en del af Glad Teaters 3 dage med inkluderende scenekunst under dette års CPH STAGE – scenekunst, hvor de udøvende kunstnere på scenen er mennesker med funktionsnedsættelse. Programmet indeholder to af Danza Mobiles forestillinger, EN VANO og HELLIOT, samt Glad Teaters seneste forestilling DIT BLIK MIT SYN. Således møder publikum scenekunstnere med funktionsnedsættelse i både stærke, kropslige og koreografiske værker og i ny dansk dramatik, og dermed et udpluk af den mangfoldighed, der findes i scenekunsten både i Danmark og i udlandet.

Gæstespil

Varighed ca. 55 min

Nonverbal

Performere Manuel Cañadas, Jaime García, José Manuel Muñoz, Arturo Parrilla

Koreografi Arturo Parrilla

Kunstnerisk konsulent Esmeralda Valderrama

Scenografi Emilio Parrilla Muñoz

Musik og lyddesign Emilio Parrilla García-Pelayo

Forestillingen spiller

CPH STAGE

Periode 23. – 25. maj

Sted Folketeatret, Nørregade 39, Kbh. K

Tider tors kl. 19, fre kl. 21, lør kl. 15

Støttet af

Krop, fortælling og benspænd

Som en del af 3 dage med inkluderende scenekunst leder Danza Mobile denne to-dages fysiske workshop for koreografer, dansere, skuespillere og instruktører med interesse for fysisk teater. En enestående mulighed for inspiration fra helt nye vinkler.

Mere om workshop og tilmelding