Teater

Billetter

Sæson 20/21

Covid 19-info

Hvis du har købt billetter til en af Glad Teaters aflyste forestillinger og ønsker at få dine penge refunderet, skal du henvende dig til Billetten A/S på tlf. 70202096 eller mail service@billetten.dk. De har travlt! Derfor vil du opleve en længere behandlingstid end normalt. Ved henvendelse på mail skal du tydeligt angive ordrenummer, eventnavn, event nr og spillested.

Generel billetinfo

Billetter til Glad Teaters forestillinger købes online på teaterbilletter.dk

Ledsagerbilletter og kørestolspladser

Ved spørgsmål/reservation af ledsagerbilletter og/eller kørestolspladser, kontakt Billetten på tlf: 70 20 20 96. Hverdage kl. 10-16
Har du et godkendt ledsagerkort, kan du få din ledsager gratis med i teatret. Det kræver dog, at du oplyser om dette ved billetbestilling.

Teaterbilletter – billetkontor

Frederiksborggade 15, 2. sal, 1360 København K (lige ved Nørreport Station)
Åbent hverdage kl. 14-18. Telefonisk reservation/køb på tlf: 70 272 272.

Man kan også kontakte Glad Teater på billet@gladteater.dk eller tlf: 3812 0112 ved eventuelle spørgsmål – vi hjælper gerne.

Vi bestræber os på at gøre vores forestillinger tilgængelige for alle uanset handicap. For at vi kan leve op til dette, er det vigtigt, at vi har de nødvendige informationer vedrørende plads til tolk, særlige adgangsforhold m.m. i god tid. Skriv derfor, hvis du har særlige behov, når du bestiller billet og kom senest en halv time før forestillingens start, hvor der vil stå folk parat til at hjælpe.

Vi henstiller til, at publikum respekterer anbefalede aldersgrænser ved børneforestillinger, ligesom at børn uanset alder ikke ser forestillinger beregnet for voksne.

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til forestillingerne, adgangsforhold, billetkøb eller lignende

Kontakt os

Vi bruger cookies – så er det sagt. Tyg dig igennem vores cookiepolitik her