Teater

Dit blik mit syn

Spiller på Glad Teaterfestival og CPH STAGE 2019

i mørket ser vi alle ens

“Vi kan se hinanden, vi kan se Anna Sophie Lübeck, vi bliver blændet af lyset og henlagt i mørke. Men på trods af vores evne til at se hvad der sker, er det den unge kvinde, der på overlegen og professionel vis fører os rundt i 1,5 time. Måske med et mere udvidet syn end os selv.”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  – Kulturtid.dk

“Det er muligt livet leves i mørke, men hendes verden er alt andet end farveløs…De fire blækhuse gives i særdeleshed for Anna Sophies performance, billedsproget der blev brugt med stor succes, historierne om livet som skilsmissebarn i en analogtid, hvordan forelskelse føles når du ser med alt andet end øjnene og så de interaktive elementer der blev brugt i stykket her.
Det er altid tankevækkende, at det kræver en blind før en seende virkelig kan se. For det vil jeg altid være Anna Sophie taknemlig.”

 – Wrdsmth.dk

 

En mytisk, mystisk og fragmenteret fortælling om et liv i mørke, om oraklet Cassandra, Tommelise og muldvarpen, heste, Harzen og Lars von Trier. Fire dramatikere har frit fortolket Glad Teaters blinde ensembleskuespiller Anna Sophie Lübecks personlige oplevelser, indlevelser, håb og drømme.

Forestillingen tager publikum i hånden gennem barndommens fantasier, ungdommens længsler og voksenlivets realiteter. En øjenåbnende tour de force, længere og længere ind i det dybeste, dybeste mørke. Og i mørket ser vi alle ens.

Turnéforestilling

Varighed ca. 90 min

Målgruppe Fra 15 år

Medvirkende Anna Sophie Lübeck, Dan Roland Lund

Dramatikere Alexandra Moltke Johansen, Magnus Iuel Berg, Thea Kulavig og Tomas Lagermand Lundme

Instruktion Lars Werner Thomsen

Dramaturgi Jesper Michelsen

Scenografi Johan Kølkjær

Lyddesign Rune Abel

Foto: Søren Meisner

Forestillingen spiller

Glad Teaterfestival

Periode 1. – 3. maj

Sted KU.BE, Dirch Passers Allé 4, Frederiksberg

Tider ons kl. 19.30, tors og fre kl. 16.00 og kl. 19.30

 

CPH STAGE

Periode 23. – 25. maj

Sted Folketeatret, Nørregade 39, Kbh. K

Tider tors og fre kl. 15.00, lør kl. 18

Vil du vide mere om Glad Teaterfestival?

Se det fulde program