Teater

Glad X

Glad X

Glad X er rammen for den daglige træning og udvikling. I dette forum træner skuespillerne deres kroppe og stemmer, ligesom de udvikler deres skuespiltekniske færdigheder. Glad X er forum for udvikling og forsøg med kunstneriske idéer og former. Her kan en idé til en forestilling udvikles inden den skal i et egentlig prøveforløb. Herved spares der midler på forestillingsbudgetterne, samtidig med at der er meget frie rammer for at afprøve skæve idéer, der erfaringsmæssigt kan have store potentialer. Herudover er Glad X rammen hvor udvikling af mindre produkter som historiefortælling og andre events finder sted.

Læs mere om Glad X

Kurser & Aftenskole

Vi udbyder jævnligt kurser indenfor skuespillerens arbejde. Vores undervisere på skuespilleruddannelsen underviser også på kurserne. Måske vil du gerne snuse til skuespillerfaget, men vil endnu ikke binde dig for et treårigt forløb. Det kan også være, at du bare er interesseret i et af kursusemnerne og gerne vil lære noget nyt. Kontakt os for mere information.

Kom i kontakt

Vil du være skuespiller?

På Glad Teater arbejder vi med forskellige skuespilteknikker, improvisation, stemmer og fysisk træning. Vi afprøver mange forskellige tilgange til teater og til skuespillerens arbejde.

Læs mere om at blive skuespiller på Glad Teater