Teater

Historien Bag Muren

en forestilling fortalt i det offentlige rum

“Symbiosen af fiktion og virkelighed er det, der gør fortællingen så magisk”
★★★★★ – KultuNaut

“Forestillingen stiller skarpt på de barrierer, vi mennesker bygger op omkring os selv”
★★★★★ – Magasinet KBH

“Det fine ved Rhea Lemans iscenesættelse er, at hun ikke forsøger at udviske forskellene mellem skuespillerne”
★★★★ – CphCulture

På en travl offentlig plads står en kvinde. Alene. Hun venter. Hun skal mødes med nogen. Folk går forbi. De ser hende ikke. Alle har travlt med det, de skal, og hvor de skal hen. En mand går hen til hende og tager hendes hånd. En gribende og tankevækkende fortælling om ensomhed, håb og kærlighed udspiller sig for øjnene af publikum på pladsen, mens tilfældige mennesker går forbi.

Historien bag muren er en forestilling fortalt i det offentlige rum. Placeret på en tribune med hvert sit sæt høretelefoner ser publikum pladsens liv foran sig, men hører kun forestillingens replikker, musik og lydeffekter. Hverdagens larm lukkes ude, mens skuespilleren kommer helt tæt på. I denne pludselige ro skabes et helle – et nyt og hemmeligt rum, hvor publikum får en unik mulighed for at træde tilbage fra larmen og stille skarpt på historien.

Forestillingen har gaden som sin scenografi. Publikum ser på skuespillerne foran tribunen, der fletter ind og bliver en del af gadebilledet, mens intetanende byboere går forbi. I denne levende scenografi skabes ved hjælp af musik og udvalgte lydeffekter en helt ny virkelighed – forestillingens virkelighed, som kun publikum på tribunen ved hjælp af høretelefonerne bliver en del af.

Medvirkende Jannie Faurschou, Thomas Corneliussen, Sanjin Fischer, Siri Vikesaa, Marie Lisbjerg Jensen

Instruktion Rhea Leman

 

Dramatiker Tomas Lagermand Lundme

Lyddesign Thomas Matyjasik

Download
Foto: Søren Meisner
Download
Foto: Søren Meisner
Download
Foto: Søren Meisner
Download
Foto: Søren Meisner
Download
Foto: Søren Meisner

Støttet af

Vil du købe en af Glad Teaters forestillinger?

Vi turnerer i hele landet og spiller både på teatre, biblioteker, til byfester og på festivaler. Med et varieret katalog af forestillinger, workshops og foredrag skræddersyr vi en underholdende og meningsfuld oplevelse til netop dit arrangement

Kontakt os

Her samler vi ikke på data, men på glade historier