Teater

Helte

HELTE Boot Camp har spillet sin sidste forestilling efter mange års turné på skoler og teatre landet rundet. Konceptet lever dog videre i den kortere version HELTE Street Performance

I en verden ramt af finanskrise, depression og alment mismod er der brug for helte. Kærlighedshelte, revolutionshelte, wellness helte og hverdagshelte – et udpluk af disse hverdagens helte har sat sig som opgave at gøre verden til et bedre sted at være, men de har brug for hjælp!

HELTE Boot Camp
Glad Teater har skabt en unik heltetrænings-boot camp, hvor publikum deltager i en intens, interaktiv teaterproces. I halvanden time medvirker de i et inspirerende iscenesat forløb bestående af filmsekvenser, musik, ord, heltetræning og leg med heltemyter. Grænsen mellem publikum og skuespillere nedbrydes, når alle deltager aktivt og undervejs tager valg, der præger forestillingen og gør den til deres – ikke to forestillinger er ens!

UNDERVISNINGSMATERIALE
Til forestillingen er der udarbejdet en særlig HELTE-blog, hvor du finder et komplet undervisningsmateriale til 5.-9. klasse, opslagstavle hvor du kan kommentere på forestillingen, instagrambilleder #gladhelte og videoer af andre hverdagens helte, der gør en forskel for nærmiljøet omkring dem. Besøg HELTEBLOGGEN her.

Spilleperiode Turneforestilling

Lyddesign Thomas Mayjasik

Kostumier Mai Steenberg

MedvirkendeJulie Andersen, Anna Sophie Lübeck, Michele Rasmussen, Marie Lisbjerg Jensen, Janick Pihl Nielsen, Christian Rugaard-Larsen, Heidi Bjeverskov

Instruktion Jesper Michelsen og Lars Werner Thomsen